Welkom op de site van biljartclub "De Toekomst". Deze club heeft als clublokaal: café "De Voerman" te Rollegem-Kapelle.

Nieuws

Speeljaar 2020

We zijn terug van start met een nieuw speeljaar en we kijken al reikhalzend uit naar het einde van het jaar om te zien wie de opvolgers van Rudy en Jacques worden. Wat is er nieuw dit jaar in het reglement:

  • dit jaar wordt een bierbonnentje gegeven per gewonnen wedstrijd vrij spel tot en met de 15e beurt;
  • elke 4e vrijdag van de maand worden clubpartijen gespeeld waarop je kan uitgenodigd worden, hou deze vrijdagen alvast vrij
  • als je een wedstrijd verliest boven je gemiddelde en dat tot en met 15 beurten, dan krijg je hiervoor 2 punten i.p.v. 1 punt

Wat is er zoal te vinden op deze site?

Onder klassement kan je het klassement terugvinden van de gespeelde wedstrijden vrijspel, zowel de volledige versie als de verkleinde versie. In de volledige versie kan je alle wedstrijden terugvinden, in de verkleinde versie werd dit gedeelte weggelaten en zie je enkel het klassement. De gespeelde wedstrijden worden zo snel mogelijk aangevuld zodat het klassement altijd de laatste stand weergeeft.
Onder wedstrijden kan elke speler zijn eigen wedstrijden opvragen. Daar vindt je ook een lijst van de spelers waartegen er nog moet gespeeld worden.
Onder rangschikking krijg je een tussenstand van hoe de rangschikking er tot vandaag uitziet. Eerst en vooral tellen de behaalde punten uit de gespeelde wedstrijden, bij gelijke scores wordt er gekeken naar de procentuele verbetering t.o.v. het huidige speeljaar.

 

     Weetjes

Nieuwjaarstoernooi 2019:
Winnaar: Jacques Vansteenkiste


Sint-Janstoernooi 2019:
Winnaar: Dirk Vanneste


Kampioen Vrij Spel 2019:
Rudy Staelens


Kampioen Overband 2019:
Jacques Vansteenkiste