Welkom op de site van biljartclub "De Toekomst". Deze club heeft als clublokaal: café "De Voerman" te Rollegem-Kapelle.

Nieuws

Speeljaar 2023

We zijn terug van start met een nieuw speeljaar en ook met een nieuwe formule: niet langer overband, maar wel 2 rondes vrij spel. Wat is er nieuw dit jaar in het reglement:

  • Een speeljaar loopt van maart tot en met februari.
  • We spelen niet langer overband, maar wel 2 rondes vrij spel. Ronde 1 loopt van maart tot en met september. Ronde 2 loopt van oktober tot en met februari.
  • Er is nog slechts 1 toernooi voorzien per speeljaar en dit wordt georganiseerd na Ronde 1. Om hier aan deel te kunnen nemen dien je 3/4 van de wedstrijden gespeeld te hebben.
  • Nieuwe leden hebben een startgemiddelde van 25 punten in 20 beurten i.p.v. 20 punten in 20 beurten. Natuurlijk kan er nog altijd anders overeengekomen worden.

Wat is er zoal te vinden op deze site?

Onder klassement kan je het klassement terugvinden van de gespeelde wedstrijden vrijspel, zowel de volledige versie als de verkleinde versie. In de volledige versie kan je alle wedstrijden terugvinden, in de verkleinde versie werd dit gedeelte weggelaten en zie je enkel het klassement. De gespeelde wedstrijden worden zo snel mogelijk aangevuld zodat het klassement altijd de laatste stand weergeeft.
Onder wedstrijden kan elke speler zijn eigen wedstrijden opvragen. Daar vindt je ook een lijst van de spelers waartegen er nog moet gespeeld worden.
Onder rangschikking krijg je een tussenstand van hoe de rangschikking er tot vandaag uitziet. Eerst en vooral tellen de behaalde punten uit de gespeelde wedstrijden, bij gelijke scores wordt er gekeken naar de procentuele verbetering t.o.v. het huidige speeljaar.

 

     Weetjes

Kampioen 2023:
Luc De Jonghe